17/02/2022 Jordi Pigem i Josep M. Mallarach han presentat 'Pandèmia i postveritat' i 'Así habla la tierra' a Olot

Tornar
RSS

Els llibres Pandèmia i postveritat (Fragmenta) i Así habla la Tierra (Kairós) van ser presentats pel seu autor, Jordi Pigem, i per Josep M. Mallarach, doctor en ciències i màster en ciències ambientals, el passat dijous 17 de febrer a les 19 h, a la Sala El Torín (C. Roser 13, Olot). L'acte va ser organitzat per la llibreria Drac.

Contrastant les clàssiques novel·les distòpiques d'Orwell i Huxley amb les propostes del Fòrum Econòmic Mundial i altres heralds del poder polític i econòmic, Pandèmia i postveritat analitza un gran nombre d'esdeveniments inesperats que ens toca comprendre.

Aquest esdeveniment s'havia de celebrar a l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa però per motius de capacitat va haver de canviar de lloc.

Llibres relacionats:

Pandèmia i postveritat, amb Jordi Pigem, Heike Freire, Pedro A. Prieto i Guillem Ferrer Pandèmia i postveritat, amb Jordi Pigem, Heike Freire, Pedro A. Prieto i Guillem Ferrer Pandèmia i postveritat, amb Jordi Pigem, Heike Freire, Pedro A. Prieto i Guillem Ferrer
Pandèmia i postveritat, amb Jordi Pigem, Heike Freire, Pedro A. Prieto i Guillem Ferrer

El llibre  Pandèmia i postveritat va serpresentat pel seu autor,  Jordi Pigem , el dilluns dia 24 de gener a les 19h, en un debat per internet amb Heike Freire, filòsofa i psicòloga, Pedro A. Prieto, enginyer de telecomunicació, i l'activista Guillem Ferrer. L'acte es va retransmetre per Youtube al  canal de Fragmenta . [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució