El dimarts 1 de març, a la llibreria Proa Espais, va tenir lloc la presentació del llibre La saviesa dels pares d’Israel. El tractat Abot de la Misnà, traduït per Joan Ferrer, amb introducció i notes de Jordi Sidera.

Davant una cinquentena de persones, entre les quals hi havia membres d’algunes comunitats jueves de Barcelona, hi van intervenir Vicenç Villatoro, escriptor i director de l’Institut Ramon Llull, Joan Ferrer i Costa, degà de la Facultat de Lletres (UdG) i traductor del volum, Jordi Sidera, president de l’Associació Eliade d’Història de les Religions i autor de la introducció del volum i Ignasi Moreta, professor d’Humanitats (UPF) i editor de Fragmenta. Al començament de l’acte, l’actriu Anna Zouari va declamar diversos fragments de l’obra, i al final es va servir una copa de cava per gentilesa de Sumarroca.