Creences, mites i religions en la societat contemporània

El dijous dia 24 d’abril, a les 19.30 h, a la sala Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès (Canuda 6, Barcelona) s’hi celebrà la taula rodona “¿En què creiem avui? Creences, mites i religions en la societat contemporània”, amb al participació de Lluís Duch, antropòleg i monjo de Montserrat; Amador Vega, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra i Carles Salazar, catedràtic de la Universitat de Lleida. Va ser moderada per Ramon Alcoberro, professor de la Universitat de Girona i ponent de la secció de Filosofia de l’Ateneu Barcelonès, entitat organitzadora.

Els tres són autors de FragmentaLluís Duch acaba de publicar-hi Religión y política (2014), després de Religió i comunicació (2010). Amador Vega hi va publicar Tres poetas del exceso (2011) i Passió, meditació i contemplació (2012). I Carles Salazar també acaba de publicar-hi Antropología de las creencias (2014, versió catalana de 2009).