Fragmenta va muntar de nou una parada per Sant Jordi; enguany a a la Plaça de la Virreina, al barri de Gràcia, a Barcelona. Cada comprador fou obsequiat una rosa artesanal de cartró amb un fragment literari. La taula va ser compartida amb Edicions de la Ela Geminada i Obrador Edèndum, de la mateixa manera que ho farà a la Rambla de Girona, amb una altra parada conjunta. El Dia del Llibre continuà ple d’activitats.

El dia començà amb la participació d’Ignasi Moreta, editor de Fragmenta, a la tertúlia amb editors a Ràdio Estel, a les 8:20 del matí. Des de les 11 del matí fins a les 12 del migdia, Josep Rius-Camps signà exemplars del llibre Converses amb Josep Rius-Camps a la Llibreria Claret (Llúria 5, Barcelona). A les 12:30 i durant una hora més, Rius-Camps i Moreta, que és autor del llibre, van signar més exemplars del mateix títol a la parada de Fragmenta a la Plaça de la Virreina. A les 13h, de nou a la Llibreria Claret, un altre autor de Fragmenta, Francesc Torralba, també va signar, entre d’altres, exemplars d’Els mestres de la sospita. Marx, Nietzsche, Freud (2007), títol que ha estat publicat recentment en castellà (2013).

Els dies immediatament després de la Diada continuen amb tres actes més. Així, el dijous 24 d’abril, a les 19 h, Raquel Bouso, doctora en Humanitats per la UPF, presentarà el llibre El zen (Fragmenta, 2008, versió castellana de 2012 Zen), a la Biblioteca Can Mulà (C. Alsina, 1) de Mollet del Vallès.

El mateix dia, a les 19:30h, a la sala Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès (Canuda 6, Barcelona) se celebrarà la taula rodona “¿En què creiem avui? Creences, mites i religions en la societat contemporània”, amb al participació de Lluís Duch, autor del recent Religión y política (2014) i de Religió i comunicació (2010), antropòleg i monjo de Montserrat; Amador Vega, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, autor de Tres poetas del exceso (2011) i Passió, meditació i contemplació (2012), i Carles Salazar, catedràtic de la Universitat de Lleida, autor de la també recent Antropología de las creencias (2014, versió catalana de 2009). La taula serà moderada per Ramon Alcoberro, professor de la Universitat de Girona i ponent de la Secció de Filosofia de l’Ateneu Barcelonès, entitat organitzadora.

El mateix Carles Salazarpresentarà el llibre Antropología de les creencias (en català, Antropologia de les creences) l’endemà, divendres 25, a Lleida, a les 19h a la sala Jaume Magre (IME) (carrer Bisbe Torres, 2,), en un acte organitzat per l’Associació Unesco de Lleida.

A més, fins el 20 d’abril es podien votar El Càntic dels Càntics de Salomó (ed. i trad. Narcís ComadiraJoan Ferrer), Anirem tots al paradís, de Marie BalmaryDaniel Marguerat, Sadhana, de Rabindranath Tagore, i Converses amb Josep Rius Camps, d’Ignasi Moreta, a l’edició d’enguany de La Llança de Sant Jordi, impulsada per Òmnium Cultural i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.