Josep Rius-Camps, professor emèrit de la Facultat de Teologia de Catalunya, va signar exemplars del llibre Converses amb Josep Rius-Camps, d’Ignasi Moreta, doctor en Humanitats i editor de Fragmenta. Fou el dimecres 23 d’abril, dia de Sant Jordi, des de des 11 del matí fins a les 12 del migdia, a la Llibreria Claret (Llúria 5, Barcelona). A les 12:30 i durant una hora més, Rius-CampsMoreta signaren exemplars del mateix llibre a la parada de Fragmenta a la Plaça de la Virreina, al barri de Gràcia també de Barcelona. A les 13h, de nou a la Llibreria Claret, un altre autor de FragmentaFrancesc Torralba, signà, entre d’altres, exemplars d’Els mestres de la sospita. Marx, Nietzsche, Freud (2007), títol que ha estat publicat en castellà (2013).

Josep Rius-Camps (Esparreguera, 1933) és professor emèrit de la Facultat de Teologia de Catalunya. Doctor en ciències eclesiàstiques orientals pel Pontifici Institut Oriental de Roma (1968), on va impartir docència —ho va fer també a la Universitat de Münster i a l’Agustinianum de Roma—, és autor de nombrosos estudis en català, castellà i anglès sobre patrística (Orígenes, les Pseudoclementines i Ignasi d’Antioquia) i sobre Nou Testament (Marc i Lluc-Fets). Ha tingut cura, amb Jenny Read-Heimerdinger, de l’edició bilingüe (grec-català), per primera vegada en una sola obra, dels dos volums dels escrits de Lluc: Demostració a Teòfil. Evangeli i Fets dels Apòstols segons el Còdex Beza (Fragmenta, 2009), Premi Ciutat de Barcelona de traducció al català de l’any 2009. A la novel·la Diari de Teòfil (Fragmenta, 2011) va donar forma narrativa a les seves investigacions sobre l’obra de Lluc.