El dilluns 29 de setembre, a les 11 del matí, l’antropòleg Lluís Duch, traductor al català i autor de la introducció de Moisès i Aaron(Fragmenta, 2012), libretto de l’òpera homònima de Arnold Schönberg, intervingué en una sessió oberta del Seminari de Recerca “Mite i Música”, que forma part programa de recerca “Estudis de l’imaginari”, del Centro Regional de Investigaciones Multidisiplinarias (CRIM) de la UNAM. En aquesta ocasió, Duch i el musicòleg Roberto Kolb Neuhaus parlaren sobre “«Moisès i Aaron» d’Arnold SchönbergLibretto iaspectes musicals”. L’acte se celebrà a l’auditori Raúl Béjar Navarro del CRIM a la ciutat de Cuernavaca, Morelos (Mèxic).

Lluís Duch participà en aquesta activitat, coordinada per Blanca Solares i d’entrada lliure, en el marc d’una estada a Mèxic on hi presenta el seu últim llibre, Religión y política (Fragmenta, 2014) a México DF el dimarts dia 30 de setembre.