Lluís Duch, autor de Religión y política, i Svami Satyananda Sarasvati, El hinduismo tots dos llibres pblicats recentemnt per Fragmenta) viatjaran les properes setmanes a Mèxic, on els presentaran.

Així, els filòsofs Mauricio Beuchot, Silvana Rabinovich, Julieta Lizaola,Manuel Lavaniegos i Blanca Solares presentaran el llibre Religión y política(Fragmenta, 2014) junt amb el seu autor, Lluís Duch, antropòleg i monjo de Montserrat. Serà el dimarts dia 30 de setembre a les 11:30h (fins les 14h) a la Sala de Conferències de l’Instituto de Investigaciones Filológicas de la UNAM (Circuito Mario de la Cueva s/n, Ciudad Universitaria, Mèxic DF), que organitza l’acte.

Duch no només parlarà de la seva última obra. El dia anterior, dilluns 29 de setembre, a les 11 del matí, l’antropòleg Lluís Duch, traductor al català i autor de la introducció de Moisès i Aaron (Fragmenta, 2012), libretto de l’òpera homònima de Arnold Schönberg, intervindrà en una sessió oberta del Seminari de Recerca “Mite i Música”, que forma part programa de recerca “Estudis de l’imaginari”, del Centro Regional de Investigaciones Multidisiplinarias (CRIM) de la UNAM. En aquesta ocasión, Duch i el musicòleg Roberto Kolb Neuhaus parlaran sobre “«Moisès i Aaron» d’Arnold Schönberg. Libretto iaspectes musicals”. L’acte se celebrarà a l’auditori Raúl Béjar Navarro del CRIM (Av. Universidad s/n, Circuito 2º, Col. Chamilpa, C.P. 62210) a la ciutat de Cuernavaca, Morelos (Mèxic).

Per la seva part, el divendres dia 17 d’octubre a les 18:45 h., Svami Satyananda Sarasvati presentarà el llibre El hinduismo (edició en castellà de L’hinduisme), del que n’és l’autor, a la llibreria Gandhi (Miguel Angel de Quevedo 121, Col. Guadalupe Chimalistac, Alvaro Obregón, Ciutat de Mèxic, DF), en un acte organiitzat per Nirvana Libros i la pròpia llibreria.

El dia anterior, el dijous dia 16 d’octubre, l’autor haurà parlat del llibre El hinduismo a les 19:30 h, a Integritat (Orizaba 76, Col. Roma Norte. 2n pis, Ciutat de Mèxic), en un acte organitzat per Advaitavidya-México. S’emmarca en una sèrie d’activitats de l’autor a Mèxic i l’Argentina fins a finals de novembre.

Fragmenta Editorial és un segell especialitzat en temàtica religiosa, de caràcter independent i aconfessional, que va iniciar la seva expansió a Mèxic el 2012 gràcies a un acord amb Nirvana Libros.