El cicle de presentacions de llibres, que inclou cinc títols de Fragmenta Editorial, porta per títol “El sentit de la vida, reflexions a càrrec de savis i sàvies del segle XX”. Ha estat organitzat per la Biblioteca de Can Mulà (carrer d’Alsina, 1) de Mollet del Vallès per l’últim dijous de cada mes des del gener al maig després d’haver presentat tres títols més el curs anterior. Jan Rosell, Ignasi Moreta, Josep Otón, Anna Caixach i Domingo Melero presentaran obres d’autors com Rabindranath Tagore, Joan Maragall, Simone Weil, Jerzy Grotowski i Marcel Légaut, respectivament.

El programa del cicle inclou aquestes presentacions:

29/01/2015 · 18:30 Jan Rosell parlarà de ‘Sadhana. El sentit de la vida‘, de Rabindranath Tagore, a Mollet

26/02/2015 · 18:30 Ignasi Moreta presentarà ‘No et facis posar cendra‘, sobre Joan Maragall, a Mollet

26/03/2015 · 18:30 Josep Otón parla ‘Simone Weil: El silenci de Déu‘, a Mollet

30/04/2015 · 18:30 Anna Caixach parlarà de ‘Teatre i més enllà‘ a Mollet

28/05/2015 · 18:30 Domingo Melero parlarà del llibre ‘Itinerari‘, de Marcel Légaut, a Mollet

Aquest 2004, dins el cicle “El coneixement essencial”, Fragmenta va presentar a Biblioteca de Can Mulà tres llibres més: El sufisme, de Halil Bárcena, al generEl zen, de Raquel Bouso, a l’abril, i L’hinduisme, de Svami Satyananda Sarasvati, al maig.

L’entrada és lliure i l’aforament, limitat. En el decurs de l’acte s’hi podran adquirir els llibres citats.