Dijous dia 19 de febrer de 2015 se celebrà l’activitat “¿De què parlem quan parlem de meditació?”, dins el cicle Diàlegs de Pedralbes. Hi van intervenir Xavier Melloni, jesuïta, antropòleg i teòleg, i Svami Satyananda Sarasvati, monjo hindú, mestre de meditació i especialista en hinduisme, moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL. L’acte es desenvolupà al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.

Organitza: Ajuntament de Barcelona | Monestir de Pedralbes

Secretaria tècnica: Fragmenta Editorial

[Fotos a Facebook]

Propers diàlegs:

19/03/2015 19:30h: “Pensar Déu en femení”, amb Lucía Caram i Victòria Molins, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l’assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.

09/04/2015 19:30h: “La música com a llenguatge de l’ànima”, amb Joan Vives i Jaume Radigales, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l’assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.

 

21/05/2015 19:30“Desfent tòpics sobre els jueus”, amb Manuel Forcano i Vicenç Villatoro, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l’assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.