Fragmenta va muntar de nou una parada per Sant Jordi; enguany al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca), a Barcelona. La taula fou compartida amb els Amics de la UNESCO de Barcelona, Edicions de la Ela Geminada i Obrador Edèndum, de la mateixa manera que ho féu també entre la Rambla i la Plaça Catalunya de Girona, amb una altra parada conjunta. El Dia del Llibre continuà amb més activitats.

El dia anterior, dimecres 22 d’abril, a les 23.15h, Laia de Ahumada, autora del llibre Espirituals sense religió, fou entrevistada al programa “La nit els ignorants” de Catalunya Ràdio. L’endemà, dijous 23, dia de Sant Jordi, a les 13h., Laia de Ahumada va signar exemplars de l’esmentat llibre a la parada de Fragmenta (Rbla. Catalunya / entre Aragó i València).

El professor de filosofia de l’educació a la UAB, Joan-Carles Mèlich, autor del llibre La lectura com a pregària. Fragments filosòfics I, tenia l’agenda força plena. Va signar exemplars d’aquesta obra de 11 a 12h, a la parada de la llibreria La Central (Rbla. Catalunya / C. Mallorca). De 12 a 13h, a la parada de Fragmenta al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca). I de 16 a 17h, a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia 62. El dia abans, dimecres 22, a les 13h, Mèlich intervingué en un debat sobre “L’existència” al programa “Para todos La 2” de TVE2. I l’endemà a les 20h fou a la tertúlia que, amb motiu de la Diada del Llibre, se celebrarà a Catalunya Informació.

Per la seva banda, Albert CortinaMiquel-Àngel Serra, autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, signaren exemplars del llibre a la parada de la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell, al Col·legi d’Arquitectes de Barcelona (Pl. Nova 5, prop de la Catedral), de 12 a 14h el dijous 23. Alhora, de 18 a 19h van ser a la parada de Fragmenta al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca). Cortina ja havia participat dissabte passat a la Taula d’Escriptors de Sant Cugat del Vallès.

A les 19:30h del dia de Sant Jordi, a més, l’editor de Fragmenta, Ignasi Moreta, comentà a Ràdio Estel les novetats d’enguany.

Horari de signatures del dia 23 d’abril a Barcelona

11h. Joan-Carles Mèlich, autor del llibre La lectura com a pregària. Fragments filosòfics I, a la parada de la llibreria La Central (Rbla. Catalunya / C. Mallorca)

12h. Joan-Carles Mèlich, autor del llibre La lectura com a pregària. Fragments filosòfics I, a la parada de Fragmentaal Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca).

12h. Albert CortinaMiquel-Àngel Serra, autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, a la parada de la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell, al Col·legi d’Arquitectes de Barcelona (Pl. Nova 5, prop de la Catedral).

13h. Laia de Ahumada, autora del llibre Espirituals sense religió, a la parada de Fragmenta al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca).

16h. Joan-Carles Mèlich, autor del llibre La lectura com a pregària. Fragments filosòfics I, a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia 62.

18h. Albert CortinaMiquel-Àngel Serra, autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, a la parada de Fragmenta al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca).