El dimecres, 11 de novembre se celebrà un debat amb el títol “¿Humans o posthumans? ¿Què ens pot fer ser la biotecnologia?”, presentat i moderat per Miquel-Àngel Serra, gestor de recerca del DCEXS de la UPF i un dels dos coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano (Fragmenta, 2015). Hi participaren tres coautors del llibre: Ramon M. Nogués, catedràtic d’antropologia biològica de la UAB, Daniel Turbón, catedràtic d’antropologia física de la UB, i Ricard Solé, professor de l’ICREA i investigador en biologia de sistemes de la UPF. L’acte va desenvolupar-se a l’Institut d’Estudis Catalans (Sala Pere i Joan Coromines, C/ Carme, 47, Barcelona), la Societat Catalana de Biologia (SCB) del qual en fou l’organitzadora.

L’acte va ser presentat pel president de la SCB, Josep Clotet.