Amb el títol “¿Podrem transferir la consciència a un avatar?”, se va celebrar-se un debat entre Albert Cortina, un dels dos autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano (Fragmenta, 2015), Alberto Sanfeliu, catedràtic de  la UPC, i Thubten Wangchen, monjo budista tibetà i director de la Fundació Casa del Tibet de Barcelona, arran de la recent publicació de l’obra esmentada. L’acte fou el dijous dia 16 de juliol a la sala de conferències de la Casa del Tibet (carrer Rosselló, 181, Barcelona), que n’era l’organitzadora.

L’acte començà amb una breu presentació del llibre i la projecció del documental “2045: Una nova era per a la humanitat”. Després del debat entre els tres ponents s’obrí al públic assistent fins a les 21:15h.

Alberto Sanfeliu és catedràtic de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que actualment dirigeix la línia de Robòtica Mòbil i Sistemes Intel·ligents de l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial.

[Acte a Facebook]