El dimarts dia 30 de juny, a les 19:30h, va celebrar-se el debat amb el títol “Transhumanisme, ¿ideologia emergent o ciència ficció?”, amb motiu de la recent publicació del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, coordinat per Albert CortinaMiquel-Àngel Serra (Fragmenta2015). L’acte va tenir lloc a la sala de conferències de la Fundación Tatiana Pérez de Guzmán el Bueno (Paseo del General Martínez Campos, 25, Madrid) i comptà, a més dels autors, amb Javier de Cendra i Emilio Chuvieco.

Podeu descarregar-vos el programa complet pdf aquí.

Javier de Cendra és doctor en dret i economista, professor i degà de la IE Law School. Emilio Chuvieco és catedràtic de geografia i director de la càtedra d’Ètica Ambiental Fundació Tatiana Pérez de Guzmán el Bueno a la Universitat d’Alcalá.

Foto: Fundación Tatiana Pérez de Guzmán el Bueno