Ramon M. Nogués, catedràtic emèrit d’antropologia biològica de la Universitat Autònoma de Barcelona i autor de Cervell i transcendència, i Francisco J. Rubia, catedràtic emèrit de la Facultat de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid i autor d’El cerebro espiritual, van parlar sobre “Cervell, espiritualitat i transcendència”, el dimecres 23 de setembre a la Universitat Pontifícia de Comillas de Madrid.

L’acte va ser presentat per José Manuel Caamaño López, director de la Cátedra de Ciencia, Tecnología y Religión de la Universidad Pontificia de Comillas i el debat va ser moderat per Ignasi Moreta, professor de la Universidad Pompeu Fabra i editor de Fragmenta.

Fou organitzat per entreParéntesis i la Càtedra de Ciència, Tecnologia y Religió de la Universitat Pontifícia de Comillas, amb la col·laboració de Fragmenta Editorial i el patrocini de les fundacions Iberdrola, Endesa i Talgo.

Foto: U.de Comillas.