Ramon M. Nogués, catedràtic emèrit d’antropologia biològica de la Universitat Autònoma de Barcelona i autor de Déus, creences i neurones Cervell i transcendència, ha participat aquest divendres 23 d’octubre, a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la UB, a la jornada ‘Espiritualitat, ciència i cultura. Teilhard de Chardin: 60 anys després’, organitzada per la Facultat de Psicologia de la UB i Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura, en col·laboració amb la Fundació Vidal i Barraquer. Nogués hi ha intervingut a les 10:15 parlant sobre “Coneixement: ciència i introspecció espiritual” en una taula rodona.

La jornada s’ha iniciat amb la visualització d’un documental sobre la vida de Pierre Teilhard de Chardin, seguit d’una conferència inaugural i dues taules rodones, centrades en diferents temàtiques al voltant del món de l’espiritualitat, la ciència i la cultura. La jornada finalitzarà amb la lectura de poemes de Khalilullah Khalili, màxim exponent de la poesia afgana.

Podeu consultar el programa de la jornada al document adjunt: Programa.

Vídeo de la jornada (1ª part), aquí.

Vídeo de la jornada (2ª part), aquí.