Berta Meneses, química, teòloga, religiosa filipense i mestra zen, autora d’un dels contrapunts del llibre El zen, de Raquel Bouso, i que va ser entrevistada per Laia de Ahumada en Monges, va parlar sobre “La pràctica del zen” a l’Institut Gestalt de Barcelona, en el marc del Curs d’espiritualitat i naturalesa humana avui. Va ser el dilluns dia 22 de febrer a la seu de l’Institut Gestalt (Verdi 94, Barcelona). Per més informació i inscripcions, cliqueu aquí.

Dos autors més de de Fragmenta participen en aquest curs. Un és Halil Bárcena, islamòleg i especialista en mística sufí, és autor del llibre El sufisme,traductor de Dīwān, de Hal·lāg, i autor també de l’àlbum Històries de Nasrudín, amb il·lustracions de Mariona Cabassa. I l’altre Svami Satyananda Sarasvati, qui, després de viure tres dècades a l’India, coneix a fons la tradición hindú, especialment l’Advaita Vedanta, el shivaisme de Caixmir i la filosofia del Yoga, és autor de L’hinduisme.

El curs, coordinat per la periodista Cristina Hernández, compta també entre el professorat amb Jordi A. Jauset, Emiliano Bruner, Francisco J. Expósito, David Bueno, Jenny Moix, Ramón Andrés i Josep M. Esquirol.