L’Institut Gestalt de Barcelona celebrarà, des del gener al març de 2016, la segona promoció del Curs d’espiritualitat i naturalesa humana avui, que compta entre el seu professorat amb tres autors amb llibres publicats a Fragmenta EditorialBerta Menesesdesenvoluparà “La pràctica del zen”, Halil Bárcena “El sufisme” i Svami Satyananda Sarasvati “L’hinduisme”. Per més informació i inscripcions, cliqueu aquí.

Berta Meneses, química, teòloga, religiosa filipense i mestra zen, és autora d’un dels contrapunts del llibre El zen, de Raquel Bouso, i va ser entrevistada per Laia de Ahumada en MongesHalil Bárcena, islamòleg i especialista en mística sufí, és autor del llibre El sufisme, traductor de Dīwān, de Hal·lāg, i autor també de l’àlbum Històries de Nasrudín, amb il·lustracions de Mariona Cabassa. Finalment, Svami Satyananda Sarasvati, qui, després de viure tres dècades a l’Índia, coneix a fons la tradició hindú, especialment l’Advaita Vedanta, el shivaisme de Caixmir i la filosofia del Yoga, és autor de L’hinduisme.

El curs, coordinat per la periodista Cristina Hernández, compta també entre el professorat amb Jordi A. Jauset, Emiliano Bruner, Francisco J. Expósito, David Bueno, Jenny Moix, Ramón Andrés i Josep M. Esquirol.