L’Institut Gestalt de Barcelona celebrarà, des del gener al març de 2017, la tercera edició del Curs d’espiritualitat i naturalesa humana avui, que compta entre el seu professorat amb quatre autors amb llibres publicats a Fragmenta EditorialFrancesc Torralba desenvoluparà “Alliberament integral: córrer i altres experiències cim.”, Halil Bárcena “El sufisme”, Abdelmumín Aya “La contemplació a través del haiku” i Svami Satyananda Sarasvati “Dhyana. La meditació a l’hinduisme. La visión del ioga, advaita i tantra”. Per més informació i inscripcions, cliqueu aquí.

Francesc Torralba, doctor en filosofia i en teologia, ha publicat Els mestres de la sospita. Marx, Nietzsche, Freud i Amb Déu o sense, un llibre de cartes creuades amb Vicenç VillatoroHalil Bárcena, islamòleg i especialista en mística sufí, és autor del llibre El sufisme, traductor de Dīwān, de Hal·lāg, i autor també de l’àlbum Històries de Nasrudín, amb il·lustracions de Mariona Cabassa. Abdelmumín Aya (Vicente Haya), doctor en filosofia, és autor del llibre El arameo en sus labios. Saborear los cuatro Evangelios. Finalment, Svami Satyananda Sarasvati, qui, després de viure tres dècades a l’Índia, coneix a fons la tradició hindú, especialment l’Advaita Vedanta, el shivaisme de Caixmir i la filosofia del Yoga, és autor de L’hinduisme.

El curs, coordinat per la periodista Cristina Hernández, compta també entre el professorat amb Sergio Villoldo, Sergio Noguerón, Amerai Carrea, Mario Satz i Agustí Pániker.