Svami Satyananda Sarasvati va desenvolupar la conferència “Dhyana. La meditació a l’hinduisme. La visió del ioga, advaita i tantra” a l’Institut Gestalt de Barcelona, dins la tercera edició del Curs d’espiritualitat i naturalesa humana avui, que se celebra des del gener al març de 2017, i que compta entre el seu professorat amb quatre autors amb llibres publicats a Fragmenta Editorial. Fou el dilluns 13 de març a les 18:30h.

Svami Satyananda Sarasvati, qui, després de viure tres dècades a l’Índia, coneix a fons la tradició hindú, especialment l’Advaita Vedanta, el shivaisme de Caixmir i la filosofia del Yoga, és autor de L’hinduisme.

Els altres tres autors de Fragmenta que participen al curs són Francesc Torralba, amb “Alliberament integral: córrer i altres experiències cim”, Abdelmumín Aya “La contemplació a través del haiku” i Halil Bárcena “El sufisme”.

Francesc Torralba, doctor en filosofia i en teologia, ha publicat Els mestres de la sospita. Marx, Nietzsche, FreudAmb Déu o sense, un llibre de cartes creuades amb Vicenç Villatoro.  Abdelmumín Aya (Vicente Haya), doctor en filosofia, és autor del llibre El arameo en sus labios. Saborear los cuatro Evangelios. Finalment, Halil Bárcena, islamòleg i especialista en mística sufí, és autor del llibre El sufisme, traductor de Dīwān, de Hal·lāg, i autor també de l’àlbum Històries de Nasrudín, amb il·lustracions de Mariona Cabassa.

El curs, coordinat per la periodista Cristina Hernández, compta també entre el professorat amb Sergio Villoldo, Sergio Noguerón, Amerai Carrea, Mario Satz i Agustí Pániker.