Francisco J. Rubia, Ramon M. NoguésVicente Merlo, entre d’altres, participaran al curs d'”Espiritualitat i naturalesa humana avui” que l’Institut Gestalt de Barcelona celebra el tercer dilluns de cada mes des del gener al juny del 2015. A més dels tres autors de Fragmenta, el curs es completa amb les aportacions de Javier Sádaba, David Jou i Fernando Díez.

Francisco J. Rubia, autor de El cerebro espiritual (2015, en preparació), dissertarà sobre “¿És el cervell espiritual? La Neuroespiritualitat” pel gener, inaugurant el curs. El catedràtic emèrit de Biologia de la UAB, Ramon M. Nogués, autor de Déus, creences i neurones. Un acostament científic a la religió (2007), Sobre la vida i la mort. Possibilitats i límits de la intervenció humana (2008, en col·laboració) i Cervell i transcendència (2011), desenvoluparà el tema “L”evolució del desig espiritual en la Humanitat” per l’abril. I Vicente Merlo, doctor en filosofia, autor de un contrapunt a L’hinduisme, de Svami Satyananda Sarasvati (Fragmenta, 2012), parlarà sobre “L’Espiritualitat la Interreligiositat” pel juny.

Per veure la resta del programa i més informació, cliqueu aquí.

L’Institut Gestalt és al carrer Verdi, 94, baixos, de Barcelona.