Francisco J. Rubia, autor del llibre El cerebro espiritual (2015), va parlar el dilluns 19 de gener sobre “¿És el cervell espiritual? La Neuroespiritualitat” com a primera activitat del curs “Espiritualitat i naturalesa humana avui” que l’Institut Gestalt de Barcelona celebra enguany a Barcelona.

Altres autors de Fragmenta participen en aquest curs, com és el cas del catedràtic emèrit de Biologia de la UAB, Ramon M. Nogués, autor de Déus, creences i neurones. Un acostament científic a la religió (2007), Sobre la vida i la mort. Possibilitats i límits de la intervenció humana (2008, en col·laboració) i Cervell i transcendència (2011), desenvoluparà el tema “L’evolució del desig espiritual en la Humanitat” per l’abril. I Vicente Merlo, doctor en filosofia, autor de un contrapunt a L’hinduisme, de Svami Satyananda Sarasvati (Fragmenta, 2012), parlarà sobre “L’Espiritualitat la Interreligiositat” pel juny. El curs es completa amb les aportacions de Javier Sádaba, David Jou i Fernando Díez.

Per veure la resta del programa i més informació, cliqueu aquí.

L’Institut Gestalt és al carrer Verdi, 94, baixos, de Barcelona.