El catedràtic emerit de la UAB, Ramon M. Nogués, autor de Déus, creences i neurones. Un acostament científic a la religió (2007), Sobre la vida i la mort. Possibilitats i límits de la intervenció humana (2008, en col·laboració) i Cervell i transcendència (2011), desenvolupà el tema “L’evolució del desig espiritual en la Humanitat” el dilluns 20 d’abril, dins del curs “Espiritualitat i naturalesa humana avui” que l’Institut Gestalt de Barcelona celebra enguany a Barcelona.

Altres autors de Fragmenta participen en aquest curs, com és el cas del catedràtic emèrit de Biologia de la UAB, Francisco J. Rubia, autor de El cerebro espiritual (2015, en preparació), l’inaugura pel gener amb “¿És el cervell espiritual? La Neuroespiritualitat”. I Vicente Merlo, doctor en filosofia, autor de un contrapunt a L’hinduisme, de Svami Satyananda Sarasvati (Fragmenta, 2012), parlarà sobre “L’Espiritualitat la Interreligiositat” pel juny. El curs es completa amb les aportacions de Javier Sádaba, David Jou i Fernando Díez.

Per veure la resta del programa i més informació, cliqueu aquí.

L’Institut Gestalt és al carrer Verdi, 94, baixos, de Barcelona.