El dimecres dia 24 de febrer, a les 18h,  va celebrar-se un conta-contes i un taller basat el llibre Respira, amb text i il·lustracions d’Inês Castel-Branco, a la Biblioteca Sofia Barat (Girona, 64, Barcelona,) amb l’objectiu de treballar la interioritat amb els més petits. L’activitat va anar a càrrec de la mestra Meritxell Alonso, de l’escola Escolàpies-Llúria, entitat organitzadora de l’acte, amb la Biblioteca, i de la pròpia autora, que també és editora de Fragmenta.

Respira és un diàleg entre un nen i la seva mare a l’hora d’anar a dormir. Però aquest diàleg podria esdevenir-se a qualsevol hora del dia i en qualsevol lloc. Perquè el que representa aquest llibre és un recull
d’exercicis il·lustrats que poden ajudar els més petits a prendre consciència de la seva respiració.

En la primera part de la sessió es presentà el llibre Respira, per Inês Castel-Branco. En la segona part es va dur a terme el taller de manualitats per construir alguns dels elements visuals que apareixen en el conte, amb Meritxell Alonso.