Des del dijous 10 de març i fins al dijous dia 21 d’abril, qualsevol persona entre 3 i 12 anys pot participar al concurs “Dibuixa la teva lluna”, que Fragmenta ha posat en marxa coincidint amb la presentació del conte ¿On és la lluna?, amb text de Jordi Amenós i il·lustracions d’Albert Arrayás. Els participants s’hauran d’imaginar com és la lluna per ells, a què s’assembla (al llibre n’apareixen alguns exemples), i plasmar-ho en dibuix, pintura o collage, utilitzant la tècnica plàstica que vulguin, sobre un fons fosc o clar, segons consta a les bases. Els premis, amb llibres de la col·lecció Petit Fragmenta, es lliuraran el dia de Sant Jordi a la parada de Fragmenta, a Barcelona.

El dibuix s’haurà d’enviar escanejat o fotografiat a l’adreça electrònica concurs@fragmenta.cat indicant el nom i l’edat dels concursants, així com un telèfon mòbil i adreça electrònica de contacte, i en poc temps es pujarà a l’àlbum de Facebook creat per a aquest concurs perquè es puguin consultar i comentar. El jurat estarà format per Jordi Amenós (autor del conte), Albert Arrayás (il∙lustrador del conte) i Inês Castel-Branco (editora de Petit Fragmenta).

Per conèixer el contingut de les bases, cliqueu aquí.