Laia de Ahumada, doctora en filologia catalana i escriptora, ha presentat el llibre d’entrevistes Espirituals sense religió (Fragmenta, 2015), del qual n’és l’autora, el dimecres 16 de març a la Biblioteca de Can Mulà (carrer d’Alsina, 1) de Mollet del Vallès. L’acte s’inscriu dins el cicle “La saviesa espiritual: passat i present”.

L’acte portava per subtítol “La saviesa de les tradicions religioses viscuda fora d’elles” i el cicle se celebra l’últim dimecres de cada mes, de febrer a maig. El 27 d’abril s’hi presentarà el llibre Amb Déu o sense. Quaranta cartes creuades amb els seus autors, Francesc Torralba i Vicenç Villatoro. En dos cicles anteriors d’aquesta Biblioteca (2014 i 2015), Fragmenta hi ha presentat vuit llibres més.

En el decurs de l’acte s’hi podran adquirir el llibre citats gràcies a la col·laboració de la llibreria L’Illa.