El teòleg i filòsof Francesc Torralba i l’escriptor i director del CCCB Vicenç Villatoro han presentat el llibre Amb Déu o sense. Quaranta cartes creuades (Fragmenta, 2012), del qual en són els autors, el dimecres dia 27 d’abril, a les 18.30h, a la Biblioteca de Can Mulà (carrer d’Alsina, 1) de Mollet del Vallès. L’acte s’inscrivia dins el cicle “La saviesa espiritual: passat i present”.

L’acte portava per subtítol “Un intent d’entendre la idea de Déu des d’enfocs contrastats” i el cicle se celebra l’últim dimecres de cada mes, de febrer a maig. El 16 de març s’hi presentà el llibre d’entrevistes Espirituals sense religió amb la seva autora, Laia de Ahumada, doctora en filologia catalana i escriptora. En dos cicles anteriors d’aquesta Biblioteca (2014 i 2015), Fragmenta hi ha presentat vuit llibres més.

En el decurs de l’acte s’hi va poder adquirir el llibre citats gràcies a la col·laboració de la llibreria L’Illa.

Foto: Biblioteca Can Mulà