Manuel Forcano, al qual va anar a càrrec l’edició i traducció del Llibre de la creació i que ara dirigeix l’Institut Ramon Llull, ha participat el divendres 23 de setembre, a les 10h, a la taula rodona “Lost in translation: Taula de traductors”, amb Rhoda Henelde Abecasís, Ana Bejarano i Eulàlia Sariola, moderats per Arnau Pons. Ha estat al Palau Robert (Pg. de Gràcia 107, Barcelona) dins el “Séfer Barcelona: Festival del Llibre Jueu” organitzat per la revista Mozaika.

El dia anterior, dijous 22, a les 12:30h, allà mateix, Ignasi Moreta, doctor en humanitats i editor de Fragmenta, va participar a la taula rodona sobre “El llegat jueu”, que comptarà també amb la participació dels editora Horacio Kohan (Sefarad Editores), Pilar Romeu (Tirocinio), i Juli Peradejordi (Obelisco), i serà presentat i moderat per David Aliaga, editor de Base.

L’entrada a totes les conferències i espectacles era gratuïta. Durant les jornades hi havia un punt de venda editorial amb una selecció d’obres relacionades amb la literatura i la filosofia jueves. Podeu veure la resta del programa aquí.