Ignasi Moreta, doctor en humanitats i editor de Fragmenta, ha participat a la taula rodona sobre “El llegat jueu” dins el “Séfer Barcelona: Festival del Llibre Jueu” organitzat per la revista Mozaika. L’acte comptava també amb la participació dels editora Horacio Kohan (Sefarad Editores), Pilar Romeu (Tirocinio), i Juli Peradejordi (Obelisco), i ha estat presentat i moderat per David Aliaga, editor de Base. Era al Palau Robert (Pg. de Gràcia 107, Barcelona), el dijous 22 de setembre a les 12:30h.

Fragmenta ha publicat tres llibres de la tradició jueva a la seva col·lecció “Sagrats i clàssics“: La saviesa dels pares d’Israel. El tractat Abot de la Misnà, una traducció del text hebreu i arameu de Joan Ferrer, introducció i notes de Jordi Sidera, el Llibre de la creació, edició i traducció de Manuel Forcano, i el Càntic dels Càntics de Salomó, traduït per Narcís ComadiraJoan Ferrer. I altres llibres s’acosten directament a la religió jueva com Moisès i Aaron, d’Arnold Schönberg (edició i traducció de Lluís Duch amb la col·laboració de Josep Barcons), Violencia y monoteísmo, de Jan Assmann, o els de Marie Balmary.

Precisament Manuel Forcano participava l’endemà, divendres 23, a les 10h, allà mateix, a la taula rodona “Lost in translation: Taula de traductors”, amb Rhoda Henelde Abecasís, Ana Bejarano i Eulàlia Sariola, moderats per Arnau Pons.

L’entrada a totes les conferències i espectacles és gratuïta. Durant les jornades hi haurà un punt de venda editorial amb una selecció d’obres relacionades amb la literatura i la filosofia jueves. Podeu veure la resta del programa aquí.

Nota a Facebook, aquí.

Fotos: Mozaika.