Halil BárcenaPablo d’OrsSvami Satyananda SarasvatiBerta MenesesVicente Merlo, entre d’altres, van intervenir com a ponents al 2n Congrés de Teràpia i Meditació que se celebrarà a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (Císter, 34), a Barcelona, del 30 de setembre a 2 d’octubre.

Halil Bárcena és autor del llibre El sufisme, traductor de Dīwān, de Hal·lāg, i autor també de l’àlbum Històries de Nasrudín, amb il·lustracions de Mariona Cabassa; Pablo d’Ors, és autor de Sendino se muere; Svami Satyananda Sarasvati és autor de L’hinduisme; Berta Meneses és autora d’un dels contrapunts del llibre El zen, de Raquel Bouso, i entrevistada per Laia de Ahumada a Monges; Vicente Merlo és autor de un contrapunt al citat L’hinduisme. Tots aquests títols han estat publicats per Fragmenta.

El Congrés ha estat organitzat per l’Institut Gestalt i l’Escola Gestalt de Catalunya – Espai Lúdic. Podeu obtenir més informació del programa a la web mediterapia.es.