Amb motiu de la recent publicació de Sin Buda no podría ser cristiano, del teòleg nordamericà Paul F. Knitter (Fragmenta, 2016) va celebrar-se una jornada amb el títol “Budisme i Cristianisme ¿Què poden aprendre l’un de l’altre?” el dilluns 3 d’octubre, de 11.00 a 13.00h a l’auditori Jaime Hoyos de la Pontifícia Universitat Javeriana (Cra. 5 #79, Bogotà, Colòmbia). L’acte comptà amb la participació de Jaime Barrera, filòsof i teòleg, amb una llarga estada al Japó, Densho Quintero, sacerdot budista i mestre soto zen, i Victorino Pérez, doctor en teologia per la Universitat de Salamanca.

L’acte va ser organitzat pel Centro de Formación Teológica de la Pontificia Universidad Javeriana i comptava amb la col·laboració de Siglo del Hombre. També s’aprofità per presentar el llibre citat i va proectar-se un vídeo que reproduïm a continuació.