El curs “Rizomes: la saviesa mística des de la contemporaneïtat“, se celebrarà els dijous, des del 6 d’octubre a l’1 de desembre de 2016, de 19:30h a 21h a la llibreria La Central, (Mallorca 237, Barcelona) i comptarà amb la participació, entre d’altres, de Victoria CirlotIgnasi MoretaRaquel Bouso, la qual també coordina el curs amb Pablo Acosta. Les inscripcions ja s’han obert.

El dijous 6 d’octubre, Victoria Cirlot, catedràtica de la UPF que va participar al llibre Emparaular el món. El pensament antropològic de Lluís Duch, parlarà sobre Juliana de Norwich des de T. S. Eliot. El dijous 27 d’octubre, Ignasi Moreta, professor de la UPF i editor de Fragmenta, dissertarà sobre la saviesa vèdica des de Raimon Panikkar, de qui Fragmenta va publicar Iniciació als Veda i L’experiència vèdica. I el dijous 24 de novembre, Raquel Bouso, professora a la UPF, autora del llibre El zen , explicarà la tradició budista de la Terra Pura (Shinran) des de l’Escola de Kioto (Tanabe Hajime). El programa de la resta del curs pot consultar-se aquí.

Preu: 140 € (9 sessions). Per a més informació i reserves: academia@lacentral.com / 935504601.

Imatge: Joan Miró, Pintura sobre fons blanc per la cel·la d’un solitari II (1968).