Els àlbums il·lustrats Funàmbulus, el Llibre del gentil i dels tres savis i La teva cançó, tots ells publicats a la col·lecció Petit Fragmenta, seran presentats en la seva versió en castellà aquest dissabte dia 15 d’octubre, a les 15:00h (hora local), a càrrec  de Gabriela Flores González, Cap del Departament de Publicacions de la Universitat de Chapingo i Álvaro Luna Castillejos, dissenyador. Serà a l’àrea infantil de la XXXII Fira del Llibre de Chapingo (Mèxic), on els llibres de Fragmenta hi són presents a través de Nirvana Libros.

Funàmbulus un «conte sobre l’art de viure en equilibri» compta amb text d’Àlex Tovar i il·lustracions d’Àfrica Fanlo; el Llibre del gentil i dels tres savis, de Ramon Llull, ha estat adaptat per Ignasi Moreta i il·lustrat també per Àfrica Fanlo; i La teva cançó, és una història adaptada per Inês Castel-Branco, amb il·lustracions de María Ella Carrera, nascuda a Mèxic, amb una guia de lectura a càrrec de l’antropòleg Xavier Melloni.

La Fira se celebra a la Universitat Autònoma de Chapingo (Carretera México – Texcoco Km. 38.5, 56230 Texcoco de Mora, ME).