Jordi Esteban Fuentes, artista plàstic i professor de ioga, ha conduït una nova sessió de les “Lectures Fons Raimon Panikkar” (de qui Fragmenta publica la seva Opera Omnia) que organitzen el Seminari Raimon Panikkar de Pensament Intercultural, la Càtedra Ferrater i Mora i la Biblioteca de la Universitat de Girona. L’activitat porta per títol “Wolfgang Laib: símbols i ritus contemporanis de l’espiritualitat en l’art” i s’ha celebrat el dimecres 22 de febrer a les 18:30h.

“Una exposició d’art hauria de ser el punt de trobada entre l’icònic i l’anicònic, entre l’esperit i la matèria, entre el sagrat i el profà i, en última instància, entre el cel i la terra”. «Els rostres de Déu. Facies Deitatis», dins Visió trinitària i cosmoteàndrica: Déu, home, cosmos (Opera Omnia Raimon Panikkar, VIII), Fragmenta, Barcelona, 2011, p. 58.

La biblioteca personal de Raimon Panikkar, que acull la UdG des de 2012, és el punt de partida d’una sèrie de presentacions i discussions relacionades amb el seu pensament i la seva obra. Les sessions, obertes fins a completar l’aforament, se celebren a la Biblioteca Barri Vell (Josep Ferrater Mora 1, Girona).