Jordi Tormo Capdevila, professor de Filosofia i Història de l’Art de secundària, va conduir una nova sessió de les “Lectures Fons Raimon Panikkar” (de qui Fragmenta publica la seva Opera Omnia) que organitzen el Seminari Raimon Panikkar de Pensament Intercultural, la Càtedra Ferrater i Mora i la Biblioteca de la Universitat de Girona. L’activitat portava per títol “Raimon Panikkar, Pensament científic i pensament cristià (1994): una lectura” i va celebrar-se el dimecres 26 d’abril a les 18:30h.

La biblioteca personal de Raimon Panikkar, que acull la UdG des de 2012, és el punt de partida d’una sèrie de presentacions i discussions relacionades amb el seu pensament i la seva obra. Les sessions, obertes fins a completar l’aforament, se celebren a la Biblioteca Barri Vell (Josep Ferrater Mora 1, Girona).