Nina da Lua, autora del text de llibre Silencia, i Gemma Capdevila, la seva il·lustradora, van dirigir un contacontes i taller sobre aquest àlbum il·lustrat de la de la col·lecció Petit Fragmenta. L’acte se celebrà el diumenge 2 d’abril a les 11:30h, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona).

«On s’amaguen els estels quan es fa de dia?», pregunta un fill a la seva mare. Ella li suggereix que ho pregunti al silenci. «Silencia», la cançó del silenci, arriba a través del vol d’una grua de paper que els acompanyarà en un recorregut a la recerca dels estels amagats en diferents situacions silencioses. Silencia és un llibre ple de poesia que convida a contemplar la vida i a obrir-se al silenci, com en un passeig pel claustre del monestir. Nina da Lua, autora, i Gemma Capdevila, il·lustradora, ens explicaran la història i ens endinsaran en el món poètic i simbòlic del llibre. Al taller, a través d’un joc d’endevinalles, unirem els punts que ens permetran traçar la grua protagonista del conte i muntarem també una grua en origami per endur-nos-en a casa.

L’activitat estava prevista perquè que acabi a les 13 h i s’adreçava a famílies amb nens de 5 a 8 anys.