Marta Millà, autora dels sis contes budistes de Jatakes, l’àlbum il·lustrat per Rebeca Luciani a la col·lecció Petit Fragmenta, va protagonitzar un contacontes del llibre. L’acteva celebrar-se el diumenge 14 de maig a les 11:30h, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona).

Les jatakas són contes budistes breus protagonitzats sovint per animals savis plens de virtut que expliquen les diferents etapes de Buda per arribar a la il·luminació. Aquests contes són usats com a primer contacte dels infants amb el budisme. En l’entorn reposat del claustre, l’actriu Marta Millà, autora del llibre Jatakas, ens narrarà aquestes històries i ens proposarà un seguit d’exercicis per contagiar l’esperit conciliador i amorós que hi ha en el cor de cada conte. Així, després d’explicar el conte El cérvol daurat, treballarem la compassió posant-nos a la pell dels diversos personatges de la història. La cotorra Pruna ens encomanarà una gran capacitat d’estimar i ens permetrà fer la meditació de l’amor. I La cuca de llum ens mostrarà la força i la bellesa d’un grup unit.

[Fotos a Facebook]