Francisco J. Rubia, catedràtic emèrit de la Facultat de Medicina de la UCM, autor del llibre El cerebro espiritual (Fragmenta, 2015), pronuncià la conferència “Sorgiment de l’espiritualitat i la religió a l’ésser humà”, el dimecres dia 26 d’abril a les 20h al Centro Cultural Casa del Cordón (Plaza de la Libertad s/n, entrada pel C. Santander), de Burgos.

L’acte s’emmarca en les VII Jornades ‘Ciència i Cristianisme’, organitzades per la Facultat de Teologia de Burgos, i que tracten en aquesta edició sobre l’origen i evolució del fet religiós.

Les altres dues conferències del cicle van celebrar.se els dies anterior i següent a la mateixa hora i lloc. La primera, amb el títol “La recerca de sentit: noves formes d’espiritualitat en la societat contemporània”, anirà a càrrec de Mar Griera, directora de l’ISOR de la UAB. I l’última, dijous 27, “Homo credens. L’ésser humà cirdat a la fe en Jesucrist”, que serà pronunciada per Francesc Simon Conesa, bisbe de Menorca, professor de la Facultat de Teologia de la Univ. de Navarra.

[Acte a Facebook]