El dimarts 30 de maig, a les 19h, van presentar-se els Contes cabalístics, de Nahman de Bratslav, l’edició i traducció dels quals ha anat a cura de Joan FerrerJordi Sidera. El mateix Joan Ferrer, doctor en filologia semítica, i Manuel Forcano, també doctor en filologia semítica i director de l’Institut Ramon Llull, van intervenir en un acte a la seu de la comunitat Jueva ATID.

L’acte s’emmarcava en la celebració de la festa jueva Xavuot, que commemora el lliurament de la Torà al Mont Sinaí, i fou presentat per Moriah Ferrús, directora d’eduació i culte de Comunitat Jueva ATID, i Ignasi Moreta, doctor en humanitats i editor de Fragmenta.

A continuació de l’acte va oferir-se un concert de músiques adequades per a la diada, a càrrec d’Ofer Ronen. I a les 21:30h, després d’un refrigeri, va celebrar-se el debat “Diàleg dels Pobles del Llibre”, amb Dídac Lagarriga, Josep Otón i Moriah Ferrús, introduits per Enric Vendrell, director general d’Afers Religiosos de la Generalitat.

L’acte fou organitzat per la Comunitat Jueva ATID de Catalunya i Fragmenta Editorial.

[Acte a Facebook]