Ramon M. Nogués, catedràtic emèrit d’antropologia biològica de la UAB, va pronunciar la conferència “Cervells, religions i espiritualitats” en el que és la primera de les dues activitats del cicle “Ciència i espiritualitat avui” que organitza la promoció 1968 de l’Institut Químic de Sarrià (IQS), a la sala multimèdia 1 de la seva seu (Via Augusta, 390, Barcelona), el dijous, 1 de juny a les 18:30h.

Nogués és autor dels llibres Déus, creences i neurones. Un acostament científic a la religió (Fragmenta, 2007), Cervell i transcendència (segona edició: Fragmenta, 2015) i La salut espiritual (Fragmenta, 2016), entre d’altres, i ha tingut cura de l’obra col·lectiva Sobre la vida i la mort. Possibilitats i límits de la intervenció humana (Fragmenta, 2008).

L’acte va ser introduït pel Pare Enric Puig, SJ, president del Patronat IQS. En finalitzar la conferència, va tenir lloc un col·loqui entre el conferenciant, el Dr. Albert Florensa, (Càtedra d’Ética de l’IQS) i el Sr. Ferran Relea (Promoció 1968 de l’IQS), amb la participació dels assistents.

Col.labora: Càtedra d’Ética i Pensament Cristià (IQS) i AIQS.