Marià Corbí, autor del llibre El conocimiento silencioso. Las raíces de la cualidad humana (Fragmenta, 2016), va ser els dies 2 i 3 de juny a Bilbao en una conferència i una trobada, respectivament, organitzats per l’associació IparHaizea.

El divendres dia 2 de juny, a les 19h, al Centre Cívic La Bolsa (Pilota Kalea, 10 – Ganbara), Corbí, que va ser presentat per Rafa Redondo i Joxe Arregi, va pronunciar la conferència “El creixement accelerat de las tecnociències i les seves conseqüències per a la qualitat humana i per a l’espiritualitat”.

El dissabte dia 3 de juny, des de les 10 a les 20h, va celebrar-se celebrar la trobada “L’espiritualitat coma qualitat humana profunda en les societats sense creences”, que combinà les xerrades i diàlegs amb Marià Corbí amb moments de silenci i/o passeig meditatiu. Acompanya Rafa Redondo. L’acte se celebrà a l’Hotel Seminario Derio (Larrauri Kalea, 1, Derio, Bizkaia).