Francisco J. Rubia, catedràtic emèrit de la Facultat de Medicina de la UCM, autor del llibre El cerebro espiritual (Fragmenta, 2015) va pronunciar la conferència “Sorgiment de l’espiritualitat i la religió en l’ésser humà” al Palau de la Magdalena de Santander, seu de la Universitat Internacional Menéndez y Pelayo (UIMP), el dimecres 19 de juliol a les 9:30h.

La conferència forma part de la VII Escola de Psiquiatria i Ciències de la Conducta “Carlos Castilla del Pino”, amb el títol genèric de “L’evolució: la construcció d’organismes, ments i sistemes socials. Vers una experiència integradora”, que va desenvolupar-se a la capital càntabra des del 17 al 21 de juliol de 2017 amb un interessant programa.

Rubia va participar per la tarda, a més, en una taula rodona amb Jorge L. Tizón, professor de l’Institut Universitari de Salut Mental Vidal i Barraquer, de la Universitat Ramon Llull, moderada per Manuel Martin-Loeches.

Aquesta activitat estava organitzada per la Fundación Castilla del Pino.