Amb motiu de la inauguració de l’exposició “Raimon Panikkar. Viure l’aventura intercultural”

El dimarts 5 de juny, a les 18h, a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura(Avinyó, 52, Barcelona), i en el marc de la celebració del’Any Raimon Panikkar, va inaugurar-se una exposició sobre la vida i l’obra d’aquest filòsof català. La presentació de l’exposició anà a càrrec de Jordi Pigem (comissari) i Inês Castel-Branco (dissenyadora) i, tot seguit, hi va haver un diàleg-debat entre el mateix Jordi Pigem i Sònia Fernández Vidal al voltant de la relació entre la ciència i l’espiritualitat.

Fragmenta publica l’Opera Omnia Raimon Panikkar, un dels referents mundials del diàleg entre les cultures. Fill de pare indi i mare catalana, catedràtic a Califòrnia i pelegrí a l’Índia, la interculturalitat de Panikkar és alhora teòrica, pràctica i existencial.

Raimon Panikkar, que era doctor en Química a més de doctor en Filosofia i en Teologia, va reflexionar a fons sobre el paper de la ciència i de l’espiritualitat en el món d’avui. Són formes de coneixement separades o poden confluir? Com es veu la ciència des d’una perspectiva intercultural?

Fotos: Twitter