Albert Cortina, un de los dos autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, ha participat al Seminari Internacional “Humanisme i posthumanisme en la postmodernitat: el seu impacte en l’administració pública i la governança”, organitzat per la Universidad del Vallea l’Hotel NH Cali Royal (Cra. 100b #11A-99, Cali, Valle del Cauca) de la ciutat de Cali (Colòmbia), els dies 30, 31 de juliol i l’1 d’agost de 2018.

Concretament, Cortina hi va parlar el dimarts 31 de juliol a les 10:20h (hora local) sobre “Globalització i societat biotecnològica: ¿transhumanisme o humanisme avanzat?”.

El Seminari estava organitzat per la Decanatura de la Facultat de Ciències de l’Administració de la Universitat del Valle, dins del seu Programa de Bon Goern, del Grup de recerca “Gestió i polítiques públiques”.

Per a més informació, es pot accedir al programa (aquí).