Josep M. Rambla, autor de la introducció dels Exercicis espirituals d’Ignasi de Loiola, en la versió castellà-català publicada per Fragmenta, i Xavier Melloni, que en va fer un epíleg, van dirigir respectivament dues versions de l’activitat que proposa el llibre, en un format adaptat de vuit dies, de l’1 al 10 d’agost. Ho han fet a la Cova de Sant Ignasi (Camí de la Cova 17, Manresa), on l’autor va començar a escriure’ls al segle XVI.

En el cas dels Exercicis dirigits per Rambla “Aquest format és pensat per persones amb experiència en la pregària ignasiana i per a iniciats en l’art de considerar la pròpia vida a la llum de la Paraula de Déu”, diuen els organitzadors del centre dels jesuïtes a la capital del bages. “Amb l’ajut d’introduccions a la pregària personal i la possibilitat d’acompanyament personal, la Cova ofereix un ambient i unes condicions tal com Sant Ignasi proposa per realitzar els Exercicis de manera reeixida”, continuen.

En el cas de l’activitat que guià Melloni, que éra d’aprofundiment, es requeria haver fet els caps de setmana d’iniciació durant el curs o els vuit dies d’iniciació l’any anterior.

Per més informació, escriviu a info@covamanresa.cat o truqueu al 93-872.04.22.