Jaume Angelats, membre de la Fundació Vivarium Raimon Panikkar i doctor en teologia, dirigeix tres sessions de formació sobre Raimon Panikkar amb motiu del centenari del seu naixement, a l’Any Raimon Panikkar. Són els dijous 10, 17 i 24 de gener de 10:00 a 11:15 h a la Facultat de Teologia de Catalunya (Diputació, 231, Barcelona).

Angelats, actualment rector de Cadaqués, també imparteix classes de teologia en diverses facultats.

El curs de Formació Permanent (o curs intensiu de Teologia), coordinat per Daniel Palau, ofereix cada any, a tall de curset, una síntesi de qüestions fonamentals de teologia, avui. Aquest curs és obert a tots els qui desitgin participar-hi. Però aquells que ja han fet els Cursos Institucionals de Teologia i ara volen inscriure’s al bienni de Llicenciatura, trobaran en aquestes classes un mitjà per connectar de nou amb els estudis sistemàtics de Teologia.