El passat dijous 24 de gener a les 19h a la seu de CETR Barcelona, Teresa Guardans hi va pronunciar la conferència «El coneixement silenciós», sobre El conocimiento silencioso. Las raíces de la cualidad humana, llibre de Marià Corbí del qual Guardans fou la curadora. L’acte va cloure el cicle de conferències «Perspectivas del pensamiento de Corbí», que se celebraren des del el 8 de novembre de 2018a la mateixa seu (Carrer Rocafort, 234 Barcelona).

Teresa Guardans és filòloga, documentalista i doctora en humanitats. Bibliotecària de professió, ha estat vinculada amb el CETR des dels seus inicis a l’any 2000. En aquesta institució coordina l’equip de didàctica que, en estreta relació amb les escoles, treballa en una doble direcció: el tractament del fet religiós a l’escola laica i plural i l’educació de la dimensió interior en el marc de la cultura contemporània. Una tasca que es concreta en l’elaboració de materials pedagògics que es difonen a través de la web www.otsiera.com.

A Fragmenta també va ser entrevistada per Laia de Ahumada en el llibre Espirituals sense religió.