Roger Ferrer Ventosa, doctor en humanitats, llicenciat en història de l’art i màster en estudis culturals, va conduir una nova sessió de les “Lectures Fons Raimon Panikkar” d’enguany que organitzen el Seminari Raimon Panikkar i la Biblioteca de la Universitat de Girona. L’activitat portava per títol amb el títol «Representacions artístiques de no-dualisme en els llibres alquímics (s. XV-XVII)». Va celebrar-se el dimecres 27 de febrer a les 18:30h a l’Aula Aurora Bertrana de la Biblioteca Barri Vell de la UdG (Plaça Ferrater Móra, 1, Girona). L’Opera Omnia Raimon Panikkar es publica a Fragmenta.

Lectures Raimon Panikkar

A la primavera de 2015, en el marc del Simposi Internacional de la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani «Raimon Panikkar Intercultural and Interreligious Dialogue», s’inaugurà a la Biblioteca Barri Vell de la Universitat de Girona el Fons Raimon Panikkar integrat per prop de 13.000 llibres i més de 700 col·leccions de revistes.

El Seminari Raimon Panikkar, en col·laboració de la Biblioteca del Barri Vell, va iniciar a la tardor del mateix any les Lectures Fons Raimon Panikkar.

Diversos membres d’aquest seminari es plantegen fer recerca en el Fons Raimon Panikkar, per poder resseguir qualsevol petit fil de l’immens tapís que formen els textos que el teixeixen, i fer-ne una posterior xerrada de presentació oberta a tothom, a l’aula Aurora Bertrana de la mateixa Biblioteca.

Un treball de dinamització del Fons Raimon Panikkar amb decidida voluntat de donar–li continuïtat.

D’aquestes lectures han sorgit unes molt interesants, interdisciplinars i interculturals propostes de reflexió, que han generat uns guions de treball, materials o textos que posem a la vostra disposició com una invitació a pelegrinar per l’univers del Fons Raimon Panikkar.