Ignasi Moreta, doctor en humanitats, comissari de l’Any Raimon Panikkar, i editor de Fragmenta, on s’hi publica l’Opera Omnia Raimon Panikkar, va pronuncia la conferència “Raimon Panikkar, entre Orient i Occident”, el dilluns 11 de març a les 19h, a la sala d’actes del Centre Cultural (Rambla d’Ègara, 340, Terrassa).

Raimon Panikkar (Barcelona, 1918 – Tavertet, 2010) és una de les veus més rellevants que ha donat el pensament català al món. Es tracta d’un pensador amb una obra sòlida, ambiciosa i reconeguda en l’àmbit del diàleg intercultural i interreligiós, la cultura de la pau, l’hinduisme, el budisme, la mística, la filosofia  i la ciència.

La conferència tenia com a objectiu explicar els trets més rellevants de la figura de Panikkar, relacionant vida i obra, per tal d’oferir algunes claus que facilitin endinsar-se en la lectura dels seus llibres.