Mardía Herrero, que acaba de publicar el seu nou llibre Peregrina (2020), el va presentar amb els escriptors Jaime Buhigas i Pablo d’Ors, presentats per Rafa Millán, el dissabte dia 25 de juliol, festivitat de Sant Jaume, a les 19:30h, des del canal de Youtube «Psicología y espiritualidad».

La transmissió es va fer des de l’Espacio Ronda (Ronda de Segovia, 50, Madrid).

Peregrina narra l’experiència de l’autora al Camí de Sant Jaume, escrita en forma de diari, un fet que li va canviar la vida i va decidir escriure-ho.

Mardía Herrero (Madrid, 1981) és escriptora i professora, doctora en Literatura, màster en Ciències de les Reli­gions i llicenciada en Història (Premi Extraordinari Fi de Carrera) i en Filologia Hispànica. A Fragmenta Editorial ha publicat Cómo santa Teresa me acompañó al sufismo (2018) i Peregrina (2020).

Jaime Buhigas (Pozuelo de Alarcón, 1963) és dibuixant, dissenyador, escenògraf, director de teatre, escriptor i arquitecte, amb vàries obres publicades i autor d’espectacles com “Ultreia, o una historia en el Camino de Santiago”.

Pablo d’Ors (Madrid, 1963), és sacerdot i escrpitor. Des de 2014 és conseller del Pontifici Consell de Cultura del Vaticà per designació del Papa Francesc. A Fragmenta ha publicat Sendino se muere (2012), és autor de l’epíleg de Del teu amic musulmà, de Dídac P. Lagarriga (2017), del de Cómo santa Teresa me acompañó al sufismo (2018), de Mardía Herrero, i ha participat al llibre col·lectiu Itineraris interiors (2019), l’edició del qual ha anat a càrrec de Lluís Ylla.