Bernabé Robles, neuròleg, cap de Neurologia del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i membre del Comitè de Bioètica de Catalunya, i Miquel-Àngel Serra, doctor en Biologia per la UAB, que actualment treballa al Centre Comú de Recerca de la Comissió Europea i que va ser un dels dos autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos?, dirigeixen un curs en línia amb el títol “El misteri del cervell humà“. És organitzat per la llibreria La Central de Barcelona i se celebrarà del 25 de gener al 15 de febrer del 2021.

Concretament té lloc els dilluns 25 de gener, 1, 8 i 15 de febrer, de 19 h a 20:30 h i el preu per a les 4 sessions és de 30 €.

Programa

25 de gener. Ment i cervell. ¿Podemos definir la consciència? Bernabé Robles
1 de febrer. Reptes de la Neurologia del segle XXI. Bernabé Robles
8 de febrer. Transhumanisme: ¿transformar els humans vers el posthumà? Miquel-Àngel Serra
15 de febrer. Millorament humào: panorama científic i bioètic de les tecnologies emergents. Miquel-Àngel Serra

Funcionament

El curso serà online mitjançant la plataforma Zoom. Uns dies abans de l’inici de les classes els alumnes rebran al seu correu electrònic les claus i instruccions pen accedir a les classes online.

Els antics alumnes tenen un 5% de descompte. Després de la primera sessió no es reemborsarà l’import del curs. En el cas de no poder assistir-hi caldrà avisar amb un mínim de 48 h d’antelació. En caso contrari es reemborsarà la meitat de la matrícula del curs. La targeta de cliente de la llibreria és vàlida pels cursos de l’Acadèmia de La Central.

El curs és impartit en castellà.

Informació: academia@lacentral.com / 93 550 46 01

Curs reallitzat en col·laboració amb la Fundació Víctor Grífols i Lucas.